Indkøbskurv

Log ind og vi giver hver 10. pizza!
(Gælder for private kunder og stor pizza til fuld pris)
Sum: kr 0.00
Heraf moms (25%): kr 0.00
Rabatten omfatter: kr 0.00
Udfør betaling

Persondatapolitik

Pizzabakeren respekterer dine krav til personlige oplysninger
Vi i Pizzabakeren værdsætter din bestilling på telefonen eller på vores hjemmeside www.pizzabakeren.dk. Vi gør opmærksom på, at vi overholder alle gældende love og forskrifter for behandling af kundeoplysninger. Du skal føle dig tryg, når du handler hos os. Dine personlige oplysninger er beskyttet af persondataforordningen og Pizzabakeren er som behandlingsansvarlig forpligtet til at behandle disse oplysninger på en sikker måde.

Det er fuldt muligt at besøge vores hjemmeside pizzabakeren.dk uden at skulle oplyse noget om dig selv. Det er først, når du vil købe varer, som vi har brug for information til at levere den service, du anmoder om. Denne erklæring om fortrolighedspolitik giver dig information om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne og hvilke oplysninger vi gemmer. Erklæringen er gyldig, uanset om du telefonerer din bestilling eller bestiller på vores hjemmeside pizzabakeren.dk.

Hvad er persondataloven?
Lov om behandling af personoplysninger, Persondataloven, skal beskytte mod misbrug af personoplysninger. Behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven. Denne lov skal beskytte privatlivet, den personlige integritet og sikre tilstrækkelig kvalitet på personoplysninger. For mere information om behandling af persondata, besøg www.datatilsynet.dk.
 
Hvilke personlige oplysninger anmoder vi om?
Ved bestilling via telefon noterer vi oplysninger, der er nødvendige for at give dig den bedst mulige service, enten ved afhentning eller levering af pizza. Dette inkluderer navn, telefonnummer, leveringsadresse, betalingsmetode (kort, kontanter), indhold i bestillingen og pris på bestilling.

Ved bestilling på vores hjemmeside www.pizzabakeren.dk, har vi også brug for information om dit kortnummer. Disse oplysninger hentes af DIBS og opbevares ikke af Pizzabakeren.

Hvis du tilmelder dig, gemmer vi dine køb, så du nemt kan se dine køb.

For vores erhvervskunder, der bruger faktura betaling, modtager vi firmanavn, organisationsnummer, kontaktnavn, telefonnummer kontaktperson / firma, e-mail til kontakt / firma, fakturaadresse med eventuelle kommentarer og eventuelle adgangskoder. Kreditvurderinger foretages via Bisnode. Ved bestilling har vi brug for dit kundenummer og eventuelt kodeord.
 
Hvordan anvendes personlige oplysninger?
Som angivet i beskrivelsen ovenfor er personlige oplysninger primært brugt til at yde kundeservice. Skulle du være så uheldig, at der var noget galt med din bestilling, vil vi, hvis du kontakter os, finde tilbage til din bestilling. Personlige oplysninger bruges også til at sikre, at du som kunde får den rigtige bestilling til det rigtige tidspunkt. Hvis du registrerer dig og dermed bliver loyalitetskunde online, kan din e-mailadresse blive brugt til at sende kundeundersøgelser for Pizzabakeren.
 
Videregiver vi de oplysninger, der er registreret om dig?
Oplysningerne vi indsamler vil under ingen omstændigheder blive videregivet til andre organisationer eller virksomheder.
 
Ret til adgang og ret til ændring og / eller sletning?
Det er vigtigt for os, at du som kunde har adgang til og mulighed for at ændre dine personlige oplysninger til enhver tid. For os betyder det, at dine personlige oplysninger er nøjagtige og fuldstændige, så vi kan give dig den bedst mulige service. For dig betyder det, at du altid har et overblik over, hvad vi har gemt.

Andre rettigheder
Hvis du har accepteret behandlingen af personlige oplysninger, kan du til enhver tid trække det tilbage. Vi fjerner derefter oplysningerne uden unødig forsinkelse, medmindre andet giver os ret til at behandle oplysningerne yderligere.

Du har også ret til at anmode Pizzabakeren om at begrænse behandlingen af personlige oplysninger vedrørende dig eller for at protestere mod behandlingen. Du har også ret til dataportabilitet, som giver dig ret til at modtage personlige oplysninger om dig selv og at overføre disse oplysninger til en anden behandlingsansvarlig. 

Rettighederne kan påberåbes ved at kontakte os på samme e-mailadresse som nævnt nedenfor. Hvis du ønsker at ændre eller få adgang til oplysninger, vi har registreret, kan du gøre det på din profil på pizzabakeren.dk. Hvis du ønsker at slette din konto / profil hos os og for at slette alle dine personlige oplysninger fra vores register, bedes du kontakte vores kundecenter på [email protected]

Hvis du mener, at dine personlige oplysninger er blevet behandlet i strid med Persondataloven, vil vi sætte pris på, hvis du først kontakter os. Du kan også klage til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Dette websted bruger cookies